Incearca o mica descriere a ta, cat de cat, sa stim cine esti , preferinte muzicale, ce mananci, pe ce parte dormi... stii tu ... de-astea... Si iti dai seama, ca seful comunitatii e .... sef, si de lista lui de mess se ocupa secretara, .... asa ca ... da-te bine pe langa secretara daca vrei sa vorbesti cu shafu'
)) da mi se pare corect ce zice bogdan... vlad trebuie sa aiba o secretara defapt vb vine cel putin una )) pai...reiau ce zicea bogdan ai putea sa incerci sa te prezinti la sectiunea "prezentarea membrilor" ca sa te cunoastem mai bine si sa iti lasi eventual si acolo id:) bft
Aka Gabriel Van Gherling "Music is driving me crazy" http://www.myspace.com/djgabriello"
bj3y ia-l mai usurel ... sa nu se sperie ... ai luat-o prea tare=))
Ultima oară modificat Mie Oct 29, 2008 7:58 pm de către maryanb_91, modificat 1 dată în total.
- ascult si mixez muzica electronica : trance si house progresive - am 16 ani -imi place f mult aceasta organizatie , si ador sa lucrez in echipa -sa zicem asa is un mic DJ ,doar pe net is oleak mai cunoscut , am multe cunostinte in pirateria muzicala pe net )..si ma promoveaza baietii. -experienta de dj , am doar asa la petreceri ,cluburi mai pe la tara )..dar na merge cat de cat .
P.S : Stiu k aceasta organizatie consta sa ne ajutam reciproc , si sa incerci sa ajuti cat mai mult , nu sa te gandesti doar la tine ). ex la mine:sa ma promovez k dj .. !!
In fine...as vrea f mult sa va cunosc pe toti :X:X:X...stiu ca sunteti niste baieti de treaba toti !!!
bineinteles, doar nu crezi ca se asculta manele, asa ca la oras.... esti belea si tu cu intrebari de-astea... noi tot incercam sa aducem muzica buna la oras, dar vezi ca intra cam greu pe gatul multimii maneliste. cred ca ar fi bine sa ne organizam eventurile in sate, cu haus de-ala cu bass tare si inflexiuni vocale pe alocuri. ar prinde bine, zic eu ...
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum