Prima pagină FAQ Autentificare
NightMusic.ro
Promoting Electronic Music
Pagina 1 din 1 [ 2 mesaje ] Scrie un subiect nou Scrie un subiect nou   Răspunde la subiect Răspunde la subiect

Primul mesaj necitit Versiune printabilă
Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator
Mesaj Reguli forum Scris: Dum Apr 20, 2008 9:26 pm
Vlado
Neconectat
Membru fondator
Scrieti corect gramatical si fara prescurtari de genul "k" inloc de "ca" !

Respectati parerea celorlalte persoane !

Scrieti referindu-va strict la subiectul in tema !

Vizitatorii neinregistrati pot scrie doar in sectiunile urmatoare:
" Bine ai venit printre noi! " , " Filiale " si in " Anti-drog / anti-alcool ".
De asemenea ei pot vota in cadrul topurilor.
In rest este permisa doar vizualizarea subiectelor, fara alte drepturi, pana la inregistrare.

Accesând “NightMusic.ro”, sunteţi de acord să intraţi din punct de vedere legal sub incidenţa următorilor termeni. Dacă nu sunteţi de acord cu toţi aceşti termeni, vă rugăm să nu accesaţi şi/sau folosiţi “NightMusic.ro”. Putem schimba acest lucru oricând şi ne vom strădui să vă informăm, deşi ar fi prudent să verificaţi aceşti termeni în mod regulat în timp ce folosiţi “NightMusic.ro” pentru că după modificări sunteţi de acord să intraţi sub incidenţa legală a acestor termeni din momentul actualizării/amendării lor.

Sunteţi de acord să nu scrieţi niciun material abuziv, obscen, vulgar, calomnios, de ură, ameninţare, orientare-sexuală sau orice alt material care poate viola prevederile legale ale ţării dumneavoastră, ale ţării unde “NightMusic.ro” este găzduit sau ale legislaţiei internaţionale. Nerespectarea acestor prevederi poate duce la blocarea imediată şi permanentă însoţită de notificarea Internet-Service-Provider-ului dumneavoastră dacă vom considera necesar. Adresele IP ale tuturor mesajelor sunt înregistrate pentru a ajuta la întărirea acestor condiţii. Sunteţi de acord ca “NightMusic.ro” să aibă dreptul de a şterge, modifica, muta sau închide orice subiect în orice moment în care consideră potrivit. Ca utilizator sunteţi de acord ca orice informaţie introdusă să fie stocată în baza de date. Aceste informaţii nu vor fi dezvăluite niciunei terţe părţi fără consimţământul dumneavoastră, iar “NightMusic.ro” sau phpBB nu pot fi consideraţi responsabili pentru vreo încercare de hacking care poate duce la compromiterea datelor.
Mesaj Reguli Scris: Dum Aug 10, 2008 1:55 am
Duxter
Neconectat
Voluntar
Ar mai fi niste mici adaugiri ca sa zic asa ce tin de postarea pe un forum public.

- Evitati orice fel de comportament rasist, extremist sau discriminator in ceea ce priveste religia, sexul sau convingerile politice si muzicale.

- Nu publicati imagini cu caracter vulgar, obscen sau ofensator, incluzand aici toate sectiunile sitului si ale forumului.

- Nu este permisa publicarea abuziva sau fara motiv a legaturilor spre alte situri sau forumuri.

- Pe cât posibil, nu deviati de la subiect. Nu pentru ca nu ne place ci pentru ca încercam sa facem în asa fel încât informatia prezenta sa fie usor de gasit si digerat.

- Nu discutati deciziile moderatorilor. Daca aveti comentarii, le trimiteti si discutati cu moderatorii si administratorii prin PM. Sa nu credeti ca va pricepeti mai bine decat noi, la ce e bine si la ce e rau pentru nightmusic.ro.

- In momentul in care v-ati inregistrat pe nightmusic.ro, tot ceea ce postati public devine proprietatea acestui forum. Dreptul de autor si responsabilitatea continutului va apartine, dar in momentul in care benevol ati postat aici public, mesajele devin proprietatea nightmusic.ro.

- Fiecare user are dreptul la un singur alias, inregistrarea mai multor conturi diferite, atrage dupa sine stergerea clonelor si utilizatorul principal va fi suspendat fara preaviz.

- Nu este permisa postarea unui mesaj pe mai multe subiecte de conversatie. Orice comportament de acest gen va fi sanctionat imediat prin suspendare.

- Calitatea de membru al forumului nightmusic.ro este un privilegiu, nicidecum un drept. nightmusic.ro isi rezerva dreptul de a retrage acest privilegiu in orice moment.

- Forumul nu este Chat, pt acest lucru aveti functia PM. Acest comportament este foarte deranjant si face ca informatia se se gaseasca mult mai greu.

Cars and speeeed!
Pagina 1 din 1 [ 2 mesaje ] Scrie un subiect nou Scrie un subiect nou   Răspunde la subiect Răspunde la subiect  


Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum
Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum
Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum
Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum
Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
Mergi la:  
Afişează mesajele din ultimele: Sortează după
cron

Powered by phpBB © 2002, 2006 phpBB Group
Translation/Traducere: phpBB România
Ora este UTC+02:00 UTC+2
subMerged by redhair