Asa zic si eu , tre sa fie lume doritoare de asa ceva, don't give up. As vrea sa facem si o campanie Night Music la HP, sa vedem acu daca se poate face ceva. Cu siguranta am aduna si mai multi membri interesati.
he he...cati din cei care vor sa faca filiala la Ploiesti au fost la ultimul event organizat de NightMusic si Radio Trance in Ploiesti (Soviet Klub) ? in afara de jorj
Ţie... popor ingrat... nu-ţi va rămâne nici cenuşa mea !!!
Stai calm ca nu incep nimic ma refer ca a fost organizat printr-o colaborare frumoasa NightMusic - Radio Trance Romania - Obsession Trance si ar fi fain daca cei de aici (subforumul Prahova) care vor sa faca ceva acolo, respectiv o filiala... sa puna la cale evenimente de acest gen si noi impreuna cu colaboratorii sa ii putem ajuta ulterior, si cine stie poate iese ceva la fel sau mai tare ca la Soviet
Ţie... popor ingrat... nu-ţi va rămâne nici cenuşa mea !!!
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum