Multe persoane (care nu au treaba cu NM) m'au rugat sa le fac rost de un tricou NightMusic. Eu le'am explicat cum sta treaba cu tricourile. Ce ar fi insa daca le'am da posibilitatea sa cumpere o versiune "speciala" a tricoului... asa...gen "fan NM"...Multi le'ar purta si ar face reclama....si ar fi true si cool....si la evenimente ar fi mai tare ca ar veni mai multi oameni cu tricou NM. So....ce parere aveti?
Momentan tricourile erau folosite pt a delimita echipa de restul lumii. Dar in curand vor fi legitimatiile folosite pentru asa ceva. Dupa ce-s gata legitimatiile, punem in aplicare si un shop cu tricouri NM.
PS: Si pe mine m-a intrebat pe parcurs lumea. Intrebarea e acum: oare le doresc doar daca sunt gratuite?
Eh, gratis. Nu vor sa fie nici membri, dar vor la party-uri de acest gen cu tricourile "Night Music". Mai bine contra-cost, iar banii sa fie pusi in folosul asociatiei, pentru altceva.
E buna ideea, sa fie puse la intrare la eventuri, pentru cine vrea sa cumpere, si sa nu aiba mai mult decat pretul cu care au fost cumparate+imprimate. La urma urmei, nu facem afaceri...
pai corect... nu trebuie neaparat sa iasa profit din faza cu tricourile. trebuie sa fim in "spiritul craciunului" si eu cred ca 18 lei nu e mult pt un tricou:P
cu toate ca.... n-as prefera sa facem tot de-alea imprimate nasol, care se duc la prima spalare,.... sa fie cat de cat mai bune calitativ.... intai sa ne facem noua de-alea klumea ca n-avem , apoi sa mai dam si altora
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum