Ia hai adunarea botosaneni, avem treaba multa de facut, eu deja am prins gustul si vreau sa impartasesc cu cat mai multi dintre voi senzatiile petrecerilor de calitate. Cine e cu noi mana sus
pai dah...am si vb deja miercuri e prima noastra sedinta,in T si vedem aduc si eu cativa cu muzica elecronica,si Tdk la fel ..si eu zic ca putem face si aici ceva frumos;)
Aka Gabriel Van Gherling "Music is driving me crazy" http://www.myspace.com/djgabriello"
Well , se`ya tonight . Ideea ca ar fi multzi omuletzi magici pe care i`am putea lua ... dar totusi zik ca trebuie sa aibe si cev prin capushor despre cum trebuie sa fie o comunitate si alte chestii.
Asa ca zik eu ca ar trebui dupe ce reusim sa strangem cativa sa facem si un training cev ...
||~~~|| Let the music be with me until the ends of time ||~~~||
intelegi tactica? totu-i practica:))) pe 19 mai si marletzii de la iarba verde care erau in jurul nostru dansau pe minimal. deci ... se poate educa orice animal
si in ochii necunoscatorilor daca aparem, tot se va sti de noi. nu conteaza cine ne aude sau vede... important e sa afle cat mai multa lume ca existam si ca ne-am pus pe treaba. la urmatoarea sedinta facem poza de grup asa ca.... dati fuga la salon sa iesiti cool in foto ) hahahaaa
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum