|
![](./styles/subMerged/theme/images/nav_back2top.gif)
|
|
![](./styles/subMerged/theme/images/table_r.gif) |
![](./styles/subMerged/theme/images/table_bubble_2.gif) |
bj3y |
Neconectat |
Membru fondator |
|
|
![](./styles/subMerged/theme/images/spacer.gif) |
Bv man, super ideea ta ! Clipul... n-as putea sa ii zic sadic, ci realist. Plus ca...inca nu e atat de real pe cat de urata poate arata o intamplare adevarata, si plus de asta, traita pe pielea ta. Sincer, sper sa nu se intample nimanui asa ceva, e oribil. Lumea trebuie sa fie constienta de pericole, cu toate ca nu in toate cazurile intamplarile sunt din vina lor, ci a altor inconstienti din trafic. Toate 3 cazuri sunt foarte relevante, atat cea cu viteza, cat si cele cu centura de siguranta si neatentia. Din pacate eu am avut ocazia sa vad importanta centurii de siguranta, fara de care nu as mai fi fost aici sa va scriu. Nu zic de-acu sa stati incuiati in casa, sau sa nu va mai dati examen pt. permis, sau sa nu va luati masina, etc. Daca e sa vi se intample ceva, oricum patiti, oricat v-ati pazi. Dar, totusi... e bine sa fim precauti, macar sa nu se intample cumva ceva din vina noastra. Take care.
A day in without trance is wasted day of my life
|
|
|
|
|
|
|
|
|
![](./styles/subMerged/theme/images/table_r.gif) |
![](./styles/subMerged/theme/images/table_bubble_2.gif) |
|
![](./styles/subMerged/theme/images/spacer.gif) |
Ba Nicotin !!! Deci din toate filmuletele astea stiam doar unul din ele, iar restu` sunt putin sadice, din punctul meu de vedere, dar in acelasi timp inspira foarte bine realitatea. La fel ca si tutunul, viteza creeaza dependentza, asa ca cine are de facut liniutze de la semafoare, sau sa bea o tzuica inainte de a merge cu masina acasa, tot o face ! Pentru ca asa e omul ! Parerea mea => Varianta logata )
|
|
|
|
|
|
|
![](./styles/subMerged/theme/images/spacer.gif)
|