buna... nu stiu de ce toti care nu au incercat mai nimic vorbesc dar na'... parerea mea ca daca iei ceva o data pe luna nu are nimic rau... cu moderatie...
Nici pe mine nu ma intereseaza partea cu drogurile, si eu il apreciez ca si dj, si plus de asta, e primul dj mare sa zic asa, pe care l-am vazut mixand live intr-un club din suceava. Si ... sincer mi-as dori sa mai prind eventuri cu el.
good job elektro... el are dreptate.. drogurile uşoare nu creează dependenţă, iar fiecare din noi are dreptul la libera exprimare şi alegere; cât despre efectele de a doua zi, nu sunt valabile în toate cazurile... depinde de organism... e testat:D
destul de vechi topicul ... hai sa facem niste curatenie de primacara... facem o rubrica separata ... anitcariat pt orbeti ... si ce mai e valabil lasam ... desi ma indoiesc ca o sa mai fie mai mult de 10 topicuri in care o sa se scrie
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum