un stil prea putin abordat si cunoscut pe la noi prin tzara ... dar care in afara a prins si ink prinde bine, poate ati auzit de evenimente de profil precum Sensation Black, Qlimax, Defqon.
Nimeni nu baga in seama topicul asta ? Ar trebui sa incercati macar hardstyle daca hardcore vi se pare prea hard. Hardcore ascult cam de vreun an, iar hardstyle ascult de cand am vazut megamixul de la black sensation 2006.
eu ascult trance majoritatea timpului.... dar hard trance e mult mai energic si il ador. oare nu se poate face ziua de 48h in loc de 24? poate as avea si eu timp de .... tot ce as vrea.
Ascult trance, mixez trance...dar nu imi place hard-trance, hardcore, goa & psyho, hard dance....pur si simplu nu imi inspira nimic...nu simt nimic..si muzica se simte, nu ceea ce iti spune unu si altu ca e fain! Fiecare se simte bine pe un gen de muzica, care ar fi el! TRANCE IS MINE!
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum