Prima pagină FAQ Autentificare
NightMusic.ro
Promoting Electronic Music
Pagina 1 din 4 [ 39 mesaje ] Scrie un subiect nou Scrie un subiect nou   Răspunde la subiect Răspunde la subiect

Primul mesaj necitit Versiune printabilă
Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 0 vizitatori
Mesaj 2-12 iunie - NIGHT MUSIC Festival antiviolenţă III @ Suceava Scris: Joi Mai 12, 2011 11:52 am
Vlado
Neconectat
Membru fondator
Imagine






NIGHT MUSIC – Festival antiviolenţă III
Consumă-ţi energia prin muzică, nu prin violenţă!
2-12 iunie 2011 / Suceava

Asociaţia YOUTH CAN DO IT, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Suceava, ON’OFF DJ School Iaşi, ExpertMusic.ro , Conacul Domnesc, ZileŞiNopţi şi Kiss FM te invită la NIGHT MUSIC – Festival antiviolenţă (ediţia a 3-a).
Dacă doreşti să înveţi să mixezi sau să produci muzică electronică te invităm să urmezi cursuri gratuite de DJ şi producţie muzicală (joi 2 iunie 2011 ora 17 în Picadilly Pub Suceava, traineri fiind DJ Silvio C din Suceava şi Cyprotech din Rădăuţi), iar dacă te consideri deja artist de muzică electronică te poţi înscrie la concursul naţional de DJ (DJContest.ro - ce va avea loc vineri 3 iunie 2011 ora 17 în Office’s Club Suceava) sau la concursul de producţie muzicală (duminică 12 iunie 2011 ora 17 în Picadilly Pub Suceava). Înscrierile se fac până pe 28 mai 2011 pe NightMusic.ro şi DJContest.ro . Te aşteaptă multe premii şi şansa de a urma GRATUIT cursurile şi examenul pentru licenţă internaţională de DJ, la cea mai modernă şcoală de DJ din ţară: ON`OFF DJ School din Iaşi. Toţi participanţii acestor concursuri vor avea şansa de a fi promovaţi cu ajutorul echipei NIGHT MUSIC. Iar Sâmbătă dimineaţa pe 11 iunie 2011 începând cu ora 10, te aşteptăm în Strikers Club Suceava să participi la concursul de bowling, tenis de masă şi biliard şi să fii premiat. Înscrierile pentru acest concurs se fac pe 11 iunie 2011, între orele 10-11 în Strikers Club Suceava, detalii fiind afişate şi pe site-ul http://YouthCanDoIt.eu/campionat .

INFORMAŢII DESPRE CONCURSURI

Juriul concursului naţional de DJ este format din:
- Johnny T. (DJ de talie internaţională, prezent pe scena muzicală încă din 1997, mai ales in Londra unde a mixat alături de Bodyrox, Phats & Small, Hoxton Whores, Oliver Lang, Daley Padley, Will Bailey, Micky Slim, Anil Chawla, Jon Gurd, Kinky Movement, Lawnchair Generals, Inland Knights, Sound Diggers, Jay West, Troydon, King Roc, Nelson aka Afroboogie şi mulţi alţii);
- un reprezentant ON’OFF DJ School Iaşi (trainer la cea mai modernă şcoală de DJ din ţară);
- DJ Gaby Marian (DJ din Piteşti, rezident la radio Impact FM).

Invitat special în cadrul concursului de DJ din data de 3 iunie 2011 este CriZZa, campionul naţional la electro-dance ( http://www.crizza.ro ), ce va întreţine atmosfera vie prin dans pe muzică electronică.

Juriul concursului de producţie muzicală este alcătuit din:
- Edvin Mano (artist ce din 1999 a pus baza a mai multor proiecte muzicale şi care a susţinut multe concerte la diferite evenimente de amploare);
- Julianno (producător de talie internaţională, având contracte semnate cu Neuroscience Recordings Anglia, Elliptic Records Europa şi Doorn Records Olanda);
- Johnny T. (având experienţă ca şi DJ de radio acumulată pe parcursul a 6 ani şi piese proprii lansate sub numele de MasterDeeJay).

Colaboratori: Inspectoratul Judeţean de Poliţie Suceava – Compartimentul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Suceava şi Direcţia de Sănătate Publică Suceava.

Instrucţiunile şi condiţiile pentru înscriere la concursul de DJ şi concursul de producţie muzicală:

  • dacă doreşti să participi la unul din aceste concursuri, trimite până pe 28 mai 2011 un email către contact@nightmusic.ro cu subiectul "DJ Contest" sau "Producing Contest", în care să specifici numele tău de scenă, oraşul în care locuieşti, vârsta, stilul muzical abordat, părerea ta despre acest festival şi link către un promomix realizat de tine de maxim 30 minute pus pe SoundCloud (pentru DJ Contest) sau link către un demo/o piesă produsă de tine (pentru Producing Contest), iar în data de 29 mai 2011 vei afla pe site dacă ai fost selectat ;
  • condiţiile necesare pentru a putea participa la concursul de DJ sunt: trebuie să vii la concurs cu minim 4 susţinători dacă doreşti să ai şanse mai mari de câştig, trebuie să ai căşti şi CDuri scrise la cea mai mică viteză cu muzica care doreşti să o mixezi. De asemenea, poţi aduce echipamentul tău tehnic dacă consideri necesar (ex: turntables cu vinyluri sau consolă de mixat cu laptop). În cadrul concursului de DJ fiecare participant va avea maxim 15 minute în care să convingă juriul şi publicul că este un DJ bun, ţinându-se cont de tehnica de mixaj, originalitate, prezenţă scenică, selecţia muzicală şi reacţia publicului ;
  • condiţiile necesare pentru a putea participa la concursul de producţie muzicală sunt: trebuie să vii la concurs cu un Laptop/Calculator(unitate) propriu (având 1 DAW + minim 1 VST instalate) [în caz că participantul nu detine un laptop/calculator se va supune riscului de a lucra cu laptopul/calculatorul organizatorilor, incluzând daw-ul/daw-urile, vst-urile şi sample-urile prezente pe respectivul laptop/calculator] şi trebuie să ai minime cunoştinte în folosirea unui DAW şi a VST-ului/VST-urilor alese. Prima parte a concursului va consta în prezentarea proiectului unei piese proprii finalizate, iar a doua parte în întrebari generale şi/sau aprofundate din domeniul producingului.

Notă: Fiecare participant la DJ Contest venit din afara Sucevei va avea masa asigurată GRATUIT de către organizatori la Conacul Domnesc iar toţi participanţii ce vin cu susţinători vor avea masă rezervată în Office's Club, în ordinea înscrierilor şi în limita meselor disponibile.

FOTO/VIDEO de la festivalurile din anii anteriori pot fi văzute pe http://www.NightMusic.ro/festival .
Mesaj Re: 2-12 iunie - NIGHT MUSIC Festival antiviolenţă III @ Suceava Scris: Vin Mai 13, 2011 8:03 am
Vlado
Neconectat
Membru fondator
Premiile la DJ Contest ( din partea ExpertMusic.ro ):

Locul 1: Homemix CDJ-1 Portable Mixing Console

Imagine

Locul 2: American DJ Color Shot LED Strobe

Imagine

Locul 3: Microfon Digital Dynamic G-673

Imagine

Se va mai oferi un premiu special unui participant ales de reprezentantul celei mai moderne şcoli de DJ din Romania - ON'OFF DJ School Iaşi:
  • ocazia de a urma cursuri de DJ cu examen inclus, în valoare de 1200 lei,
    în urma cărora se obţine autorizaţie de DJ internaţională.

Imagine

Iar pentru locul 1 la concursul de producţie muzicală: Boxă JB Systems K80

Imagine

Restul sunt premii surpriză. Succes!
Mesaj Re: 2-12 iunie - NIGHT MUSIC Festival antiviolenţă III @ Suceava Scris: Vin Mai 13, 2011 8:52 am
Vlado
Neconectat
Membru fondator
S-a dat startul la înscrieri gratuite până pe 28 mai 2011!
Mesaj Re: 2-12 iunie - NIGHT MUSIC Festival antiviolenţă III @ Suceava Scris: Mar Mai 17, 2011 2:48 pm
Vlado
Neconectat
Membru fondator
A fost adăugat spotul audio difuzat de Kiss FM la nivel naţional.
Mesaj Re: 2-12 iunie - NIGHT MUSIC Festival antiviolenţă III @ Suceava Scris: Mar Mai 17, 2011 10:15 pm
Vlado
Neconectat
Membru fondator
Vă invităm să vizualizaţi şi clipul video de promovare.
Mesaj Re: 2-12 iunie - NIGHT MUSIC Festival antiviolenţă III @ Suceava Scris: Mie Mai 25, 2011 11:36 am
Vlado
Neconectat
Membru fondator
Cine mai doreşte să se înscrie la concursul de DJ şi producing, recomandăm să o facă astăzi. Nu lăsaţi pe ultima zi!
Mesaj Re: 2-12 iunie - NIGHT MUSIC Festival antiviolenţă III @ Suceava Scris: Joi Mai 26, 2011 1:20 am
DjScorpyon
Neconectat
Voluntar
Will try not to :)
Mesaj Re: 2-12 iunie - NIGHT MUSIC Festival antiviolenţă III @ Suceava Scris: Dum Mai 29, 2011 5:40 pm
Vlado
Neconectat
Membru fondator
S-au încheiat înscrierile. Aşteptăm reply la mail din partea celor cărora nu au putut fi contactaţi telefonic şi după ce primim replyurile vom publica lista participanţilor admişi pentru concursul de DJ de pe 3 iunie ora 17 din Club Office`s Suceava şi pentru concursul de producţie muzicală din 12 iunie ora 17 din Club Picadilly Suceava.
Mesaj Re: 2-12 iunie - NIGHT MUSIC Festival antiviolenţă III @ Suceava Scris: Mar Mai 31, 2011 2:16 am
Vlado
Neconectat
Membru fondator
Lista participanţilor şi mix-urile/demo-urile lor pentru concursul de DJ şi pentru concursul de producţie muzicală a fost afişată pe http://www.NightMusic.ro/festival şi pe http://www.DJContest.ro ! Participanţii au vârste cuprinse între 15 şi 32 de ani şi provin din trei judeţe diferite.

Cei ce s-au înscris dar nu apar în această listă este din cauza faptului că nu au răspuns la email, nu ne-au trimis un link valid către promomix-ul lor sau din cauză că au declarat că nu pot ajunge pe data de 3 iunie sau pe 12 iunie în cadrul concursurilor.

Ţinem legătura prin telefon (0747462195 - Vlad). Dacă aveţi şi alte nelămuriri, vă rugăm să ne contactaţi prin email sau telefonic.

Vă mulţumim pentru înscrieri şi vă urăm succes !
Mesaj Re: 2-12 iunie - NIGHT MUSIC Festival antiviolenţă III @ Suceava Scris: Mar Mai 31, 2011 2:32 am
Vlado
Neconectat
Membru fondator
Şi încă o surpriză:

Pe lângă CriZZa, campionul naţional la electro-dance din Bistriţa, vor mai întreţine atmosfera prin dans şi CelZiDor şi Tecktonel din Galaţi şi Vyrus din Italia.
Pagina 1 din 4 [ 39 mesaje ] Scrie un subiect nou Scrie un subiect nou   Răspunde la subiect Răspunde la subiect  


Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum
Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum
Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum
Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum
Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
Mergi la:  
Afişează mesajele din ultimele: Sortează după
cron

Powered by phpBB © 2002, 2006 phpBB Group
Translation/Traducere: phpBB România
Ora este UTC+02:00 UTC+2
subMerged by redhair